1. Home
  2. /
  3. Zonnewarmte
  4. /
  5. Deelnemen
  6. /
  7. Voordelen voor aspirantleden
  8. /
  9. Aanbod Elektricien voor aanpassen...

Aanbod Elektricien voor aanpassen meterkast 3 fasen-aansluiting

Door het zonnewarmteteam is een aantal elektriciens geselecteerd die de meterkast gereed kunnen maken voor een 3 fasen-aansluiting van de elektriciteit. Met deze elektriciens – die werken volgens NEN 1010 en onder certificering – zijn duidelijke prijsafspraken gemaakt over deze werkzaamheden.  

Een 3 fasen-aansluiting voor de elektriciteit is niet altijd persé nodig in iedere woning. Je kunt bij Liander een keuzehulp raadplegen. Wij raden een 3 fasen-aansluiting aan omdat dit in de meeste gevallen wel nodig is. En je bent zo voorbereid op toekomstige voorzieningen. Als eigenaar/bewoner dien je zelf een 3 fasen-aansluiting aan te vragen bij de netbeheerder. In onze wijk is dat Liander. Aanvragen kan via mijnaansluiting.nl. Momenteel (april ’24) is de wachtlijst niet meer lang. 

Ben je ingelogd, dan lees je hieronder de werkzaamheden die de elektricien kan doen en de tarieven

Aanbod warmteterugwin-ventilatie-units

Door het zonnewarmteteam zijn Climarad en Fresh-R als voorkeursleveranciers geselecteerd voor wtw (warmteterugwin) ventilatie-units. De redenen zijn: Climarad biedt wtw-ventilatie-units aan die naast gecontroleerd ventileren

Lees verder »

cft-topic-template