1. Home
 2. /
 3. Zonnewarmte
 4. /
 5. Deelnemen
 6. /
 7. Vragen?
 8. /
 9. Kennisgroepen: hoe werkt het?

Kennisgroepen: hoe werkt het?

De kennisgroepen zijn online discussiefora over diverse onderwerpen die te maken hebben met dit project. Hier kan je met wijkbewoners van gedachten wisselen over alles wat te maken heeft met verduurzaming van de woningen in de wijk of onderwerpen die specifiek zijn voor het woningtype bij jou in de straat. De kennisgroepen zijn bedoeld om kennis uit te wisselen met wijkgenoten, antwoord te vinden op jouw vragen en inzicht te krijgen in wat deelname aan Zonnewarmte Ramplaankwartier voor jou kan betekenen.

De kennisgroepen zijn voor en door bewoners van het Ramplaankwartier. Energiecoaches en leden van het projectteam lezen ook mee. Vragen of opmerkingen over forumbeheer en toezicht kun je richten aan zonnewarmte@ramplaankwartier.nl

De discussies in de kennisgroepen zijn alleen zichtbaar als je bent ingelogd. Log in met je online profiel/account of vraag er een aan als je die nog niet hebt. Je krijgt dan toegang tot de kennisgroepen en andere handige functionaliteiten zoals het Huisdossier, straatgroepen en voorbeeldwoningen. 

Tips voor het gebruiken van de kennisgroepen/fora:

 • Onder Zonnewarmte vind je voor ieder onderwerp een kennisgroep/forum. Als je een nieuwe discussie wilt starten of een vraag of suggestie wilt delen, kijk dan waar deze het beste past en zet het bericht maar op één plek.
 • Wil je niets missen van een bepaalde kennisgroep/forum, klik dan op de knop ‘abonneren’. Dan krijg je automatisch een e-mail als er een nieuw bericht wordt geplaatst.
 • In je persoonlijke omgeving onder ‘Mijn Zonnewarmte” zie je van welke kennisgroepen je lid bent en vind je een overzicht van alle kennisgroepen.

Zonnewarmteloket

Het Zonnewarmteloket is open voor inloop op maandagen en donderdagen van 10 tot 12 uur.  Het zonnewarmteloket is gevestigd in het zonnewarmtekantoor op de Ramplaan

Lees verder »

cft-topic-template