Vijf goede redenen om het huisdossier in te vullen

Vijf goede redenen om een huisdossier in te vullen

Het SpaarGas huisdossier is terug van weggeweest en staat weer op de Ramplaankwartier.nl website. Ook is het nu mogelijk om een energiecoach of buurman uit te nodigen om het huisdossier te bekijken en online met elkaar te bespreken. Hier zijn vijf goede redenen om het huisdossier in te vullen:

  • Overzicht van alle zaken met betrekking tot je huis veilig op één plek
  • Goed beeld van het energieverbruik en niveau van isolatie
  • Alle informatie op een rij over de staat van onderhoud en leeftijd van apparaten
  • Juiste gegevens beschikbaar bij verbouwing of aanpassing
  • Makkelijk gegevens kunnen delen met leverancier of adviseur

Als je al een ingevuld huisdossier hebt staat deze nu ook ter inzage klaar onder de tab ‘Mijn SpaarGas’.

Aanvragen huisdossier

Het aanvragen van een huisdossier kan door in te loggen op de website van www.ramplaankwartier.nl en naar aanvraag huisdossier te gaan. Binnen ongeveer 3 dagen ontvang je een bevestiging van ons dat het huisdossier klaar is om in te vullen. Je vindt het huisdossier dan terug onder de tab ‘Mijn SpaarGas’. Het huisdossier geeft je de mogelijkheid om alle relevantie informatie in te vullen over de grootte van je woning, de staat van onderhoud, het verbruik van energie en water, de apparaten in je huis, de mate van isolatie en mogelijke wensen voor aanpassing van je woning. Ook kun je foto’s en andere documenten toevoegen. Kom je er zelf niet uit, dan kun je hulp krijgen van een ervaren straat-/ energiecoach uit de wijk.

Het huisdossier maakt onderdeel uit van het project SpaarGas Ramplaankwartier. Het project is er op gericht het Ramplaankwartier op een aantrekkelijke manier zoveel mogelijk aardgas-vrij maken. De huisdossiers op Ramplaankwartier.nl zijn expliciet bedoeld voor wijkbewoners.

gerelateerde artikelen