Denk mee over het SpaarGas aanbod

In de maanden april en mei werkt het SpaarGas projectteam de plannen voor het wijkwarmtenet uit. Op basis van een aantal huisdossiers (van wijkbewoners die toestemming hebben gegeven) maken we een businesscase. Daarin schetsen we voor verschillende woningtypen wat er moet gebeuren om deel te nemen aan SpaarGas, wat de kosten zijn, en wat dat betekent voor de maandlasten.

We willen de businesscase graag bespreken met andere wijkbewoners. We zullen daarvoor een avond prikken ergens medio mei om online met een groepje wijkbewoners hierover te praten. Die bijdrage is heel belangrijk omdat het aanbod dat we ontwikkelen goed moet aansluiten bij de wensen die leven in de wijk.

De workshop zal maximaal twee uur duren en je hoeft je niet voor te bereiden. Dus woon of werk je in het Ramplaankwartier en ben je geïnteresseerd? Vul dan onderstaand formulier in, dan nemen we graag contact met je op. (NB: als hieronder geen formulier verschijnt stuur dan een e-mail naar SpaarGas@ramplaankwartier.nl of vul het contactformulier in).

gerelateerde artikelen